Крик душі воїна Національно-визвольної війни

До всіх нас звертається Воїн Національно-Визвольної Війни Михайло Ухман. Це - крик душі людини, що пережила страшні дні 19-20.07.2017. Поставтеся з розумінням і усвідомте, як важко нашим захисникам, особливо через байдужість найвищих армійських чинів

"9 ВБИТИХ, ЩЕ ДЕСЯТОК ПОРАНЕНИХ..

Сьогодні о 5 ранку, росіяни атакували нас Градами, танками. Які били з села Спартак, терміналів аеропорту. Командування знало, що танки підступили до наших позицій. Проте всі включили ігнор. Перед тим з нашими бійцями, була проведена розмова штабними крисами і їм заборонили відкривати вогонь по сєперам.

Як тепер? Хто відповість за смерть наших побратимів?? Шоколадний чи може Муженко, хто??? Добровольцям не дають воювати. У деяких морпихів взяли розписку, що ті не стрілятимуть у сєперів. А що роблять люди мирної України?

Чому мовчать? Скільки ще має загинути?? Чому нам не дадуть техніку, яку презентує шоколадний? Чому ми воюємо бтрами, які не мають прицілів, ледве заводяться??
Чому народ таке бидло?? Невже потрібно, щоб кожна сімя втратила батька, сина, брата.??

Де ті офіцери, що отримали фальшиве УБД? Де всі вояки, які типу воювали?? Чому в штабах бидло, зрадники і боягузи?? Скільки, ще має бути чому???"

Серце кров'ю обливається, та не бійся, Михасю, ми поруч, все знаємо, фіксуємо, пам'ятаємо і чим можемо - допоможемо!

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трагічна, але Героїчна: Україна згадує Хрящувате-Новосвітлівську операцію

понеділок, 14 серпень 2017, 0:35

13.08.2017, виповнюється три роки операції "Хрящувате-Новосвітлівка", яку заслужено можна вважати однією з найгероїчніших та водночас найтрагічніших сторінок всієї Національно-Визвольної Війни. По-перше це був ПЕРШИЙ бій Добровольчого батальйону "Айдар...

На фронтах Національно-Визвольної Війни втрати: загинув зовсім молодий хлопець

вівторок, 8 серпень 2017, 18:23

Володимир Зейлик з міста Пустомити Львівської області. Боєць батальйону Донбас-Україна. Йому був лише 21 рік. Загинув від кулі ворожого снайпера вчора, 7.08.2017 в районі Мар'їнки. Такий молодий, життєрадісний, світлий хлопчина. Почитаєш коментарі під ...