МН-17: Факти річ уперта - покарання буде!

Сьогодні світ відзначає треті роковини страшної трагедії, коли над тимчасово окупованими територіями Донбасу, в районі міста Торез, було збито боїнг малазійських авіаліній МН-17, в результаті чого загинуло 298 людей, 85 з яких – діти.

Сьогодні світ відзначає треті роковини страшної трагедії, коли над тимчасово окупованими територіями Донбасу, в районі міста Торез, було збито боїнг малазійських авіаліній МН-17, в результаті чого загинуло 298 людей, 80 з яких – діти.

Та в цій статті я хочу звернути вашу увагу на інше, а саме спробувати дати відповідь на питання – чи мали на меті російські окупанти збити саме ЦЕЙ літак?

В день трагедії, 17.07.2014, тодішній Голова СБУ Валентин Наливайченко дав прес-брифінг, на якому продемонстрував громадськості запис перемовин терористів, на якому вони кажуть, що збили цивільний борт, і вже знайшли першого «200-го», і це – індонезійський студент з університету Томпсона. Детальніше: ).

Себто коллаборанти дійсно вірили, що збили Український транспортник Ан-26, про що поспішив сповістити пропагандистський LifeNews, в той час, як у їхніх російських кураторів на меті було зовсім інше.

А що саме було на меті, стало відомо пізніше:

8-го серпня 2014-го року, на ефірі у Шустера, Наливайченко озвучив нову інформацію, а саме щодо справжньої мети окупантів. Метою був ІНШИЙ авіалайнер, а саме AFL 2074, що належить… Правильно – «Аэрофлоту», і який приблизно в той самий час пролітав на Донбасом. Але є і суттєва деталь: AFL пролітав над контрольованою НАМИ територією.

Що ж завадило росіянам втілити цей страшний задум, а саме збити літак з власними громадянами, що разом з дітьми летіли до кіпрської Ларнаки на курорт? А все дуже просто – банальне незнання географії певних територій Донбасу тими, хто їх окупував. Екіпаж «Буку» було прислано на окуповані території з далеких «чигирів» РФ, і поняття не мало де Пєрвомайське, а де Пєрвомайський., саме тому, вони направили «БУК», який до речі, скоріш за все було завезено з анексованого Криму, не на захід від Донецька, що призвело б до того, що збитий з окупованих тероторій російський літак впав би на нашу територію і це стало б «Casus belli», а на схід.

А от далі починається НАЙЦІКАВІШЕ: «Бук», який збив малазійський боїнг, і належить 53-ій зенітно-ракетній бригаді ЗС РФ, має систему не тільки розпізнавання типу літальних апаратів, їхньої швидкості та маси, а й функцію розпізнавання кольорів! А чи варто вам нагадувати, що малазійські авіалінії мають дуже схожу колористику з «Аэрофлотом» - біло-синьо-червону, а значить і екіпаж «Буку» був впевнений, що збив саме РОСІЙСЬКИЙ літак…

Отак, не блимнувши оком, росіяни натиснули на кнопку і випустили ракету по своїх, принаймні так вони думали. Пригадуються слова м’ясника часів Другої Світової маршала Жукова «Бабы еще нарожают». Впевнений, цю цитату можна сміливо вважати девізом усієї російської армії, і як лозунг вивішувати над входом до кожної військової частини. Та найголовніше - цю цитату потрібно повісити на вході в Кремль, як символ всієї державної політики Російської Федерації.

Коли ж росіяни зрозуміли що сталося. Екіпаж почав тікати, але не через підконтрольний їм КПП «Маринівка» шахтарського району, який був найближчим від місця трагедії, а через Луганськ, бо це єдиний шлях з Росії який вони знали. Шлях, яким їх сюди завезли. І це ще раз підкреслює, що це не коллаборантський, а суто російський злочин та теракт від якого Росія вже три роки намагається відхреститися, придумуючи все нові й нові версії, що дедалі більше скидаються на продукт чиєїсь ну дуже хворобливої уяви.

Але вірю, що незабаром буде справедливий, а головне відкритий суд, на якому буде винесено вирок не тільки безпосереднім виконавцям цього страшного злочину чи їхнім кураторам, а й усьому путінському режиму та Путіну особисто. І не лише за боїнг, а й за війну на Донбасі, анексію Криму, анексію Південної Осетії, Другу Чеченську. Теракти в Європі, кібератаки та втручання у виборчий процес суверенних Держав, в тому числі США. Бажаю всім нам якнайшвидче побачити цей процес, який транслюватиме увесь світ, на своїх екранах та моніторах.

Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трагічна, але Героїчна: Україна згадує Хрящувате-Новосвітлівську операцію

понеділок, 14 серпень 2017, 0:35

13.08.2017, виповнюється три роки операції "Хрящувате-Новосвітлівка", яку заслужено можна вважати однією з найгероїчніших та водночас найтрагічніших сторінок всієї Національно-Визвольної Війни. По-перше це був ПЕРШИЙ бій Добровольчого батальйону "Айдар...

На фронтах Національно-Визвольної Війни втрати: загинув зовсім молодий хлопець

вівторок, 8 серпень 2017, 18:23

Володимир Зейлик з міста Пустомити Львівської області. Боєць батальйону Донбас-Україна. Йому був лише 21 рік. Загинув від кулі ворожого снайпера вчора, 7.08.2017 в районі Мар'їнки. Такий молодий, життєрадісний, світлий хлопчина. Почитаєш коментарі під ...