Народ оголошує траур, не зважаючи на байдужість влади!

Долучайтесь до ініціативи оголошення Народного дня трауру 21.07.2017 по дев'ятьох загиблих Воїнах-Героях на фронтах Національно-Визвольної Війни протягом 19-20.07.2017, та одному загиблому від ран у шпиталі.

Народ оголошує траур не дивлячись на владуВсі, хто вважає себе Нацією, а не "народиськом" - відмініть всі можливо заплановані для себе розважальні та святкові заходи, навіть якщо маєте День народження - проведіть його в колі сім'ї, не забувши пом'янути Хлопців.

Якщо нашій владі, а особливо Головнокомандувачу байдуже, якщо загальнонаціональні телеканали не додумались поставити на екрани свічки та зробити чорно-білими логотипи, якщо мережі ТРЦ чи нічні клуби та дорогі ресторани не відхиляються від програми - ЦЕ НЕ ПРО НАС!

Ми люди, які від початку Національно-Визвольної Війни покинули багато особистих справ, хтось продав автівку чи бізнес і пішов на фронт, став волонтером фронтовим чи тиловим, вріс в крісло перед комп'ютером для того, аби оперативно висвітлювати все, що відбувається на фронті, опанував професію фронтового журналіста - став Людиною.

Ми без підказки не зможемо згадати скількох Героїв ми вже поховали, скільки раз у нас обривалося серце, скільки раз здавалося, що нема наших сил, особливо коли це твій Друг, Брат, Тато чи Чоловік, а подекуди Мама, Сестра, Подруга чи Дружина...

Це НАША війна, наш "хрест" і нам його нести. Нам ховати, нам плакати, але найголовніше - нам і перемагати: для себе, своїх родин, сімей, нащадків. Після перемоги, це буде не країна клептократів, олігархів, бандитів, коллаборантів та "совків". Це буде НАША країна, яку ми відбудуємо і розбудуємо з величезною любов'ю.

А поки - траур, тиша, сум і лють. День, коли слід задуматись як ефективніше діяти далі, в ім'я не тільки цих дев'яти, а в ім'я КОЖНОГО хлопця, що віддав життя за Україну. Разом - до перемоги! Слава Україні!

P.S. 21 липня стало відомо, що не всі у владі залишились байдужими до заклику вшанувати горе українців. Траур, хоч не по всій країні, таки був оголошений...


Опублікував: Назар Приходько
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трагічна, але Героїчна: Україна згадує Хрящувате-Новосвітлівську операцію

понеділок, 14 серпень 2017, 0:35

13.08.2017, виповнюється три роки операції "Хрящувате-Новосвітлівка", яку заслужено можна вважати однією з найгероїчніших та водночас найтрагічніших сторінок всієї Національно-Визвольної Війни. По-перше це був ПЕРШИЙ бій Добровольчого батальйону "Айдар...

На фронтах Національно-Визвольної Війни втрати: загинув зовсім молодий хлопець

вівторок, 8 серпень 2017, 18:23

Володимир Зейлик з міста Пустомити Львівської області. Боєць батальйону Донбас-Україна. Йому був лише 21 рік. Загинув від кулі ворожого снайпера вчора, 7.08.2017 в районі Мар'їнки. Такий молодий, життєрадісний, світлий хлопчина. Почитаєш коментарі під ...